+31652021961

Maak een afspraak

(placeholder)
(placeholder)

Webkast®

Apps

Streaming Services

Telepressence

Naast webcasting houdt Change Making Media zich bezig met de toepassing van telepresence in zorg, onderwijs, bedrijven en instellingen. Telepresence is een verzamelwoord voor allles wat te maken heeft met videocommunicatie. De ontwikkeling van deze techniek neemt, mede door de komst van de smartphone en de tablets met snelle processoren, de laatste 5 jaar een enorme vlucht. Er zijn er vele verschillende systemen en services op de markt: Van Skype en Facetime tot oplossingen voor boardrooms.

Maar wat is nu de juiste applicatie of service voor jouw praktijk, polikliniek, klas, kantoor of bedrijf?

Wie zelf op zoek gaat loopt al gauw het gevaar door de bomen het bos niet meer te zien. Heb je na lang zoeken een service gevonden dan onstaan er al gauw vragen en uitdagingen om het in de dagelijkse praktijk op een slimme manier in te zetten.

Change Making Media onderzoekt en test de verschillende  ontwikkelingen, producten en oplossingen al jaren en is daarbij tot een interssant pakket van oplossingen gekomen. Afhankelijk van de vraag van de klant treden we daarbij meestal op als SAAS-integrator.

Zo hebben we bijvoorbeeld bereikt dat Award Winning oplossing WeSeeDo geintegreerd is in een Digitale Poliklininiek. Een platform met praktische communicatietools voor (medische) praktijken en poliklinieken. Maar deze oplossingen zijn ook heel praktisch toepasbaar in de advocatuur of het verzekeringswezen. Het is maar hoe je er naar kijkt.

Wil je aan de slag met beeldbellen in jouw dagelijkse praktijk of heb je een uitdagende casus?  Vul het formulier op de contactpagina in en ik kom vrijblijvend langs. Misschien heb je geluk en verschijnt mijn pop-up assistant en kun je met één druk een videoverbinding met mij tot stand brengen.
Change Making Video Communicatie